Представители на ВМРО водени от Ангел Джамбазки се събраха на протест пред

...
Представители на ВМРО водени от Ангел Джамбазки се събраха на протест пред
Коментари Харесай

Група на ВМРО влезе в сблъсъци с активисти на ГЕРБ пред къщата на Бойко Борисов в Банкя

Представители на ВМРО водени от Ангел Джамбазки се събраха на митинг пред къщата на Бойко Борисов в Банкя, излиза наяве от фрагменти, публикувани във Facebook. Повод за демонстрацията е днешното решение на партия ГЕРБ да поддържа френското предложение за повдигане на ветото върху Северна Македония за старта на договарянията за участие в Европейски Съюз.

Известно е, че Бойко Борисов поддържа Френското предложение за РСМ, даде на Кирил Петков 59 депутати. Предсавителите на ВМРО разпънаха плакати с апел: " Не предавай Македония " и " Бойко, боязън ли те е ". Те възпламениха и факли.

При протестиращите обаче дойдоха деятели и депутати на ГЕРБ, стигна се до спречкване с представителите на ВМРО. Чуват се обвинявания за скъсани фланелки и взимане на телефони.

Пред хората Ангел Джамбазки разгласи, че живеем в съдбоносни времена, в които се вижда разколебаване в позицията на Борисов. 

" Дойдохме се да срещнем с индивида, който се разколебава. Искаме да кажем на господин Борисов и всички депутати, че тази идея надминава всички вътрешнопартийни ежби. Не би трябвало да се позволява национално изменничество в идващите дни ", прикани Джамбазки.

Той увери, че не са пристигнали да се бият с никого.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР